Termeni si Conditii

 

  1. Politica de confidentialitate
  2. Comentariile utilizatorilor
  3. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
  4. Abonarea si dezabonarea la newsletter

1.TerapiiBucuresti garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre TerapiiBucuresti pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre TerapiiBucuresti nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@TerapiiBucuresti.ro, sau prin posta la adresa: ………………………………………………………

TerapiiBucuresti se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul TerapiiBucuresti sunt transmise pe cale electronica, TerapiiBucuresti nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, TerapiiBucuresti a lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre TerapiiBucuresti unt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului TerapiiBucuresti abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. TerapiiBucuresti nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

TerapiiBucuresti certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere TerapiiBucuresti sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
b. dreptul de a cere TerapiiBucuresti sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere TerapiiBucuresti sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
d. dreptul de a cere TerapiiBucuresti sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@TerapiiBucuresti.ro sau prin posta, la adresa: ……………………………………………………………. TerapiiBucuresti oloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

TerapiiBucuresti nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. TerapiiBucuresti nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de TerapiiBucuresti in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor TerapiiBucuresti inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre TerapiiBucuresti persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul TerapiiBucuresti, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului TerapiiBucuresti si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

2. Comentariile utilizatorilor pe site-ul TerapiiBucuresti.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul TerapiiBucuresti pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. TerapiiBucuresti isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

TerapiiBucuresti nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii TerapiiBucuresti si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa contact@TerapiiBucuresti.ro

3. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul TerapiiBucuresti este gazduit de serverele unei terte firme. TerapiiBucuresti nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. TerapiiBucuresti nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului TerapiiBucuresti. TerapiiBucuresti nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul TerapiiBucuresti. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

4.Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului TerapiiBucuresti este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. TerapiiBucuresti detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului TerapiiBucuresti pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului TerapiiBucuresti mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, TerapiiBucuresti nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

TerapiiBucuresti isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca TerapiiBucuresti aree orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.