Proiecte realizate

 


Analize si terapie gratuite pentru 300 de sportivi cu dizabilitati

La Jocurile Nationale Special Olympics, organizate la Targu Mures in luna mai 2015, a participat si Asociatia Terapii Bucuresti, prin intermediul specialistilor sai in terapii alternative, Paula si Bogdan Tinta. SO Cu aceasta ocazie Terapii Bucuresti a facut un set de analize prin biorezonanta pentru fiecare dintre cei aproximativ 300 sportivi care au concurat la Jocurile Nationale Special Olympics. Fiecare concurent a beneficiat de asemenea de o sedinta demonstrativa de terapie Bowen. Asociatia Terapii Bucuresti a participat si la Forumul Parintilor cu o prezentare despre Terapiile Alternative ca si terapii de recuperare pentru copiii cu diverse dizabilitati, rezultatele avute, precum si sfaturi pentru o viata sanatoasa.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Vitamine pentru membrii si beneficiarii Asociatiei Terapii BucurestiVitaminCmic

 Cu sprijinul sponsorului nostru, SC Secom Productie Servicii SRL, 300 buc produse Vitamin C 250 mg pentru copii, au fost distribuite gratuit catre membrii si beneficiarii Asociatiei Terapii Bucuresti, in decursul lunilor Aprilie-Iulie 2015.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Cadouri de Craciun 2014

SerbareCraciun2014

In data de 18 decembrie 2014, in cadrul serbarii de Caciun organizata pentru 200 de copii cu diverse dizabilitati, Asociaţia Terapii Bucureşti a oferit vouchere insumand peste 120 de sedinte gratuite de terapie Bowen pentru copii. Aceste sedinte se vor desfasura in perioada 20 ianuarie 2015 – 20 aprilie 2015, in baza unor planuri de terapie stabilite impreuna cu terapeutul Paula Tinta, la cabinetul Terapii Bucuresti.

Va dorim tuturor un Craciun ca-n povesti!