Implica-te!

 


Doneaza si schimba destine! Fii alaturi de noi!

Puteti sa fiti alaturi de noi prin:

  1. Redirectioneaza 3.5% din impozit, ca angajati;
  2. Sponsorizari 20% din impozitul pe profit;
  3. Activitati de voluntariat;

 1. Redirectioneaza 3.5% din impozit

Formularul 230 se completează de contribuabilii care realizează venituri din salarii si asimilate acestora si care doresc ca o suma din impozitul anual datorat statului sa fie  destinata pentru sponsorizarea organizatiilor nonprofit. Se poate nominaliza o singura entitate nonprofit ca de exemplu Asociatia Terapii Bucuresti”. Se  completeaza de mâna, in doua exemplare, din care unul ramane la  contribuabil. Cererea se depune direct la registratura organului fiscal  sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata. Daca doriti, putem sa le colectam noi si sa le depunem la circa financiara de care tineti dumneavoastra.

Redirectionand 3.5% din impozit, veti contribui la sustinerea financiara a unor programe de terapie Bowen sau CranioSacrala destinate persoanelor defavorizate si cu diverse dizabilitati, in special copii.

2. Sponsorizari 20% din impozitul pe profit

Companiile pot redirectiona 20% din impozitul pe profit catre un ONG care sustine o cauza sociala.

Ce inseamna redirectionarea a 20% din impozitul pe profit?

Suma redirectionata nu poate fi mai mare de trei la mie din cifra de afaceri, iar platile trebuie facute pana la 31 decembrie, pentru ca suma sa poata fi scazuta din impozitul pe profit aferent anului fiscal.

Modalitatea de redirectionare este foarte simpla. Compania isi calculeaza suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit, apoi incheie cu contract de sponsorizare cu ONG-ul pe care isi doreste sa il sustina, iar cheltuielile sunt deductibile.

Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare si nu afecteaza profitul net al companiei.

Care sunt avantajele redirectionarii a 20% din impozitul pe profit

Avantajele unui asemenea tip de donatii este ca reprezentantii companiilor au libertatea de a alege destinatia unei sume, care in alte conditii ar ajunge oricum la stat, si, in plus, contribuie la o cauza nobila, fara nici un fel de cheltuiala. De asemenea, contributia fiecarei companii ar putea determina un progres semnificativ in solutionarea si prevenirea problemelor sociale.

Cine sunt beneficiarii celor 20% din impozitul pe profit

In cazul in care optati sa donati Asociatiei Terapii Bucuresti 20% din impozitul pe profit, veti contribui la sustinerea financiara a unor programe de terapie destinate persoanelor defavorizate si cu diverse dizabilitati, in special copii.

3. Activitati de voluntariat

Daca doriti sa ajutati copiii cu diverse dizabilitati, o puteti face si altfel decat donand bani. Acesti copilasi au nevoie de o atentie sporita, au calitati si talente diferite ce trebuie cultivate. Pot de exemplu sa cante,  sa invete o limba straina, sa danseze, sa picteze, sa cante la pian sau alte instrumente intocmai ca si ceilalti copii. Prin activitatea de voluntariat aceste vise pot sa devina realitate. Puteti sa ne contactati si impreuna sa gasim cele mai bune metode de a-i ajuta pe acesti copii.

Asociatia Terapii Bucuresti
CIF: 33861082
RON RO 80 RNCB 0295143936630001
Banca Comerciala Romana
SUCURSALA Bucuresti Drumul Taberei
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la tel 0721 819 819 sau 0741 267 173.