terapiibucuresti

Solutia pentru ~Starea de bine~

 


Terapiibucuresti va recomanda sa apelati la terapiile complementare pentru a atinge echilibrul, sau mult dorita “stare de bine”. E bine insa de stiut ce inseama si cum pot fi folosite aceste terapii complementare, unde inceteaza medicina alopata (traditionala) si cand pacientul poate apela la terapiile complementare. La aceste intrebari si nu numai, terapiibucuresti va incerca sa raspunda in randurile urmatoare.

Terapiile complementare nu inlocuiesc medicina traditionala, ci abordeaza problema pacientului din alt unghi, privind ansamblul, omul ca intreg format din trup si suflet. Motivul este simplu si anume ca unul rezoneaza in celalalt. De exemplu o problema de natura emotionala poate genera o afectiune a trupului.

Terapiile complementare nu inlocuiesc diagnosticul dat de doctorul specialist, ci in baza diagnosticului, terapeutul aplica o serie de proceduri care actioneaza nu doar asupra efectului, ci cauta sa inlature cauza. Terapiile complementare pe care le practic, bowen si Biodinamica CranioSacrala Integrata si care se gasesc descrise pe larg in www.terapiibucuresti.ro, actioneaza holistic, atat asupra trupului prin atenuarea sau inlaturarea efectului, cat si asupra sufletului lucrand asupra cauzei care a generat efectul. Inlatura cauza si efectul va disparea si el ! Aici e nevoie de increderea pacientului. Pacientul trebuie sa vrea si el sa se faca bine, sa obtina acea stare de bine, acea impacare cu sine de care are nevoie. Rezultatele apar si sunt spectaculoase.

Tehnica bowen si Biodinamica CranioSacrala Integrata se adreseaza pacientilor din toate categoriile de varsta. Lucrez cu pacienti copii in varsta de cateva zile si pana la batrani. Lucrul cu copiii este usor. Mai greu este sa le conving parintii ca trebuie sa lucram in echipa, ca trebuie sa faca si parintele terapie si ca toate starile parintelui, mama cel mai adesea, sunt transmise inconstient si copilului.

Va recomand sa cititi despre fiecare terapie in parte in pagina www.terapiibucuresti.ro. In urmatoarele articole care vor aparea in aceasta pagina, va propun o abordare mai profunda a modului in care trupul ajunge sa aiba o afectiune si de ce terapiile complementare sunt cheia in a atinge echilibrul, starea de bine pe care ne-o dorim.