dureri de ochi

Metoda procesului de detoxifiere dirijat şi controlat

 


Adeseori sunteţi obosiţi, fără să știți de ce ? Suferiţi de simptome de alergie, dureri de cap, dificultăţi de digestie, aveţi probleme ginecologice ? Sunteţi bolnav deseori ? Doctorul dumneavoastră este de părere că sunteţi sănătos şi cu toate acestea, nu vă simţiţi bine ? Atunci sunteţi la locul potrivit.

Procesul de detoxifiere dirijat şi controlat după metoda MUDr. Jonáš se ocupă de înlăturarea toxinelor care adesea, sunt cauza problemelor fizice şi psihice. El vede cauza acestor probleme în încărcarea organismului cu diferite tipuri de toxine. Tipul concret de încărcare toxică este determinat pe baza măsurării cu un aparat de electroacupunctură Salvia, care a fost construit conform invenţiei dr. Reinhold Voll. În funcţie de rezultatele măsurătorii, sunt recomandate preparatele Joalis corespunzătoare. Aceste preparate ajută pe organismul să scape de încărcătura toxică respectivă şi de blocajele funcţionării fiziologice a organismului.

Conform MUDr. Jonáš, procesul de detoxifiere este şi o metodă preventivă. Determinarea precisă a încărcăturii toxice înlesneşte sesizarea factorilor de risc mai înainte ca simptomele clinice ale bolii să îşi facă simţită prezenţa. Cu ajutorul preparatelor Joalis reface echilibrul interior al organismului.

Mai multe detalii gasiti la http://www.joalis-romania.ro/ro-RO/metoda.html.

In caz ca sunteti interesat de preparatele Joalis, puteti cere informatii suplimentare si face comanda prin intermediul TerapiiBucuresti, distribuitor al produselor Joalis in Bucuresti.